15 Temmuz 2016 Cuma günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Futbol İl Temsilciliği seçimleri Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün konferans salonunda bugün saat 18:00’da gerçekleşecek.
22 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak ve futbolun patronunun seçileceği bu seçimde Mahmut Kahveci ve Hakan Toraman çekişecek.
Geçen hafta yapılamayan seçimde Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürü Muhammet Uygun, Divan Kurulu’nu oluşturmuş mevcut il temsilcisi Hamdi Yılmaz, ilkokul diploması olmasından ötürü seçimlere katılamamıştı. 
Ertelenen seçim sonrasında Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Bugüne kadar futbol temsilciliğinde hiçbir seçim olmadığı için prosedür uygulanmamıştır. Ancak bizler tarafsız bir şekilde talimatlara göre hareket etmek zorundayız. Burada herhangi bir kargaşa ve sorun yaşanmaması için çalışıyoruz” açıklamasını yapmıştı.
Bugün Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün konferans salonunda yapılacak Futbol İl Temsilciliği seçimlerinde 49 kulübün delegesi oy kullanacak.
Editör: TE Bilişim