Maltepespor:2 Yalovaspor:0
2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde yer alacak olan Yalovaspor, ilk hazırlık maçını Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekibi Maltepespor’a karşı oynadı. Maltepe Hasan Polat Stadyumunda oynanan 90 dakikalık mücadeleyi İstanbul temsilcisi Samet Eker ve Ahmet Teker’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 kazandı.  
Temsilcimiz bundan sonra ki hazırlık maçlarında ise Birleşik Arap Emirlikleri U-19 Milli takımı ve Gebzespor ile oynayacak. 
Maltepespor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Yalovaspor Basın Sözcüsü Kartal Tekin,”Yalovaspor’umuz sezonun ilk hazırlık müsabakasını iki etap kamp çalışmalarını tamamlamış, dört hazırlık müsabakası oynamış ve şu an lig müsabakası oynamaya hazır hale gelmiş 3.ligin şampiyonluk mücadelesi verecek takımlarından Maltepespor karşısında deplasmanda ve yalnızca 10 günlük bir hazırlık dönemi sonrası oynadı. Oyun genelinde tamamen dengeli bir oyun ortaya çıktı. İlk hazırlık müsabakasında sert ve hazır bir rakiple oynadık. Buna rağmen Yalovaspor’umuz oynadığı futbol karsısında taktir topladı. Tecrübeli oyuncumuz Armağan ayağına aldığı sert bir darbe sonucunda sakatlanarak ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kaldı.  Genç kalecimiz Uğur stoperlerimiz Nazım ve Yiğit kaptanımız Yıldıray Ilmaz 90 dakika sahada kaldılar. Teknik kadromuz oyuncularımıza pazartesi akşamına kadar izin verdi. Takımımız pazartesi günü akşam toplanacak ve salı günü çalışmalarına devam edecek. Önümüzdeki dönemde bir aksilik olmazsa Birleşik Arap Emirlikleri U-19 milli takımıyla sahamızda Gebzespor'la ise deplasmanda ve sahamızda olmak üzere şimdilik üç hazırlık müsabakası planlandı. Müsabakaların tarihlerini kamuoyu ile bir kaç gün içinde paylaşacağız. Sezon başlangıcına kadar hazırlık müsabakalarımız devam edecek” dedi.
Editör: TE Bilişim