Geçtiğimiz gün Ahmet Saraç sahasında bir araya gelen iki futbol okulunda tüm yaş gruplarında müsabakalarda karşı karşıya geldiler. Organizasyonda dostluk rüzgarları esmesi ise sevindirdi.

Tüm yaş gruplarında aynı anda yapılan hazırlık müsabakası adeta futbol şölenine dönüşürken, minik sporcuların saha içindeki mücadelesi, isteği, arzusu, hem antrenörleri, hem de ailelerini fazlasıyla memnun ettiği görüldü.

Futbolun evrensel olduğunu amaçların minik futbolcuların gelişiminde katkı sağlamak ve futbolun güzel yanlarını yansıtmak olduğunu dile getiren Atakent Futbol Okulu Antrenörü Halil Görtay, “Kulübümüzün bünyesinde eğitim gören sporcularımız ile Yalova Trabzonspor Futbol Okuluna bağlı sporcularımızın karşı karşıya geldiği hazırlık maçı gerçekleştirdik.

Tüm yaş gruplarında oynanan müsabakalara tam bir şölen havasında geçti. Her iki futbol okulumuzun sporcularının sahada ortaya koyduğu özveri, hırs ve mücadele bizleri ve futbolcularımızın ailelerini fazlasıyla memnun etti. Bu tür organizasyonları zaman zaman düzenleyerek hem sporcularımızın hazır olmasını, hem de diğer sporcu kardeşleriyle aralarındaki dostluk, arkadaşlık, kardeşlik ve paylaşma duygularını en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kungirikspor ile Esadiyeli gençler dostluk maçında buluştu

Sugören'de geçtiğimiz sene düzenlenen turnuvada finale kalma başarısı gösteren Kungirik Spor'lu futbolcular ile Esadiyeli gençler, Taner Külüşlü tarafından organize edilen dostluk maçında buluştu. Gaziosmanpaşa Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakada güzel vakit geçirdiklerini ifade eden Kungirik Spor Kaptanı Erhan Taşçı komşu köyümüz Esadiye'li arkadaşlarımızla tanışmak, komşuluk ilişkilerimizin gelişmesi amacıyla organize edilen müsabakada iki köy gençlerinin de kazanımlar elde ettiğini ifade etti. Esadiyeli gençlerle Kungirik Spor'u buluşturan Kungirik Spor Sponsoru Sugören Süt yetkilisi Taner Külüşlü'ye de teşekkür eden Erhan Taşçı, zaman zaman diğer köylerle de bu tarz müsabakalarda buluşmak istediklerini ifade ederek gelecek maç tekliflerine açık olduklarını dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim