Yalova’da ilk kez yapılan Futbol İl Temsilciliği seçimlerini Hakan Toraman kazanarak futbolun yeni patronu oldu. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan seçimlerde Mahmut Kahveci ve Hakan Toraman yarıştı. 
19 yıldır Futbol İl Temsilciği görevini yürüten Hamdi Yılmaz, ise seçimlerde son kez konuşurken, kendisiyle çalışan herkese teşekkür etti. Futbol İl Temsilciliği seçimlerinin divanını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürü Muhammet Uygun yaptı. Seçimler öncesinde iki aday Mahmut Kahveci ve Hakan Toraman kulüp delegelerine seçilmeleri halinde yapacakları projeleri aktardı. Daha sonra geçilen seçimlerde Hakan Toraman 26 oy, Mahmut Kahveci ise 12 oy alırken, 1 oy da boş çıktı.
Yeni Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman,” Kulüplerimize bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Futbol İl Temsilciliği adalet dağıtan bir kurumdur. Bizde bunu yapacağız. Altınova’dan Armutlu’ya kadar olan kulüplerimize eşit mesafede ve adaletli olacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim