2016-2017 sezonu Futsal Ligi Finalleri Yalova’da start aldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen finallerde 8 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Futsal Ligi Finallerinin eşleşmeleri ise Belediyesi Halil İnalcık Kültür Merkezi Engelsiz Kafe Seminer Salonu'nda belirlendi.
Yalova’daki futsal heyecanında ise Adana Seyhan Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor, Bingöl Gençlikspor, Erdoğdu Spor, Hankendi Belediyespor, Osmanlıspor FK, Palandöken Belediyespor ve Yakutiyespor takımları yer alıyor.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” 2016-2017 Futsal Ligi Finalleri Yalova'mıza layık gören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna, bizlere her daim destek olan TFF İcra ve Yönetim Kurulu üyesi TASKK Genel Başkanımız Ali Düşmez’e teşekkür ederiz. Adana Seyhan Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor, Bingöl Gençlikspor, Erdoğdu Spor, Hankendi Belediyespor, Osmanlıspor FK, Palandöken Belediyespor ve Yakutiyespor takımlarına da başarılar dilerim” dedi.
Futsal Ligi Finalleri çeyrek final maçları kapsamında Arnavutköy Belediyespor rakibi Erdoğdu Spor’u 15-4 gibi farklı skorla yenerek ilk yarı finalist oldu. İkinci maçta ise Hankendi Belediyespor ise karşılaştığı Bingöl Gençlikspor’u 6-4 mağlup ederek yarı finalde Arnavutköy Belediyespor’un rakibi oldu.
Çeyrek finalin diğer maçlarında ise Osmanlıspor FK- Yakutiyespor ve Adana Seyhan Belediyespor ile Palandöken Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Editör: TE Bilişim