Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilimizde yapılan Futsal Milli takım hazırlık kampı sona erdi. 12-15 Haziran tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonunda yapılan kampın sonunda Futsal  Milli Takım Sorumlusu  Cem Pamiroğlu, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
“Yalova GSİM’e teşekkür ediyorum”
Futsal  Milli Takım Sorumlusu  Cem Pamiroğlu,”Yalova’da bulunan spor salonları milli takımları ağırlamak için çok uygun bir şehir. Futsal milli takımı olarak tüm maçlarımızı, hazırlıklarımızı ve kamplarımızı Yalova’da yapıyoruz. Bunun en büyük sebebi  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tüm personelinin  ilgi alaka ve  özverili çalışmalarından dolayıdır. Spor tesislerinin kapılarını bize açmasından dolayı teşekkür ediyorum. Kamp süresince ileriki senenin milli takımını oluşturmak adına antrenman ve testler yapıldı” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,  öncelikle Futsal  Milli Takım Sorumlusu  Cem Pamiroğlu’na  nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Futsal A Milli takım seçmelerinde yer alacak sporculara verimli kamp süreci geçirmelerini temenni edip başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim