YOSK:58 GALATASARAY: 79
Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Liginin 13. Haftasında Yalova Ortopedikler Spor Kulübü evinde Galatasaray’a 79-58 mağlup oldu. Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk yarısını Sarı Kırmızılılar 44-23 önde tamamladı. Galatasray’da Mete 31, Omid Hadiazhar ise 26 sayıyla oynadı.
“Bu sezonda şampiyonluğu hedefliyoruz”
Bu sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Sarı Kırmızılı ekibin başarılı oyuncusu İsmail Ar,” Güzel bir maç oldu. En önemlisi centilmenlik içerisinde tamamladık. Son birkaç yıldır Yalova’da istenmeyen olaylar yaşıyorduk. Bugün çok güzel bir atmosfer vardı. Maça çok iyi başladık. İlk yarıyı çok yüzdeli olarak kapattık.  44 sayı attık. Daha sonra ki yarıyı yorulmamızla birlikte rölantiye aldık. 21 sayıyla maçı kazanmayı bildik. Yalova takımını tebrik ediyorum. Avrupa Kupaları finallere gitmeye hak kazandılar. Bizde şampiyonlar liginde ülkemizi finalde temsil edeceğiz. Bu sene ki hedefimiz şampiyonlar liginde gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Kısıtlı kadroyla mücadele ediyoruz. 5 oyuncuyla mücadele edip çok oyuncu değiştirme şansımız yok. Türkiye Liginde ise yeniden şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bugünde bunu gösterdik” dedi.
“Elimizden gelenin en iyisini yapıp yolumuza bakacağız”
Bu sezonda şampiyon olmak istediklerini açıklayan Galatasaray antrenörü Sedat İncesu,” Şampiyonlar ligi elemelerinden sonra süper ligde ki ilk hafta maçımızda fena oynamadık. Zira orada çok yorucu ve sert maçlar geçti. Yalova’yı da tebrik ediyorum. Taraftarımız bizi yine yalnız bırakmadı. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Bundan sonraki maçlarımız seri olarak devam edecek. Şampiyonlar ligi finalleri öncesinde hem Karabük’le hem de Beşiktaş’la maçımız var. Ligin sıralamasını belirleyecek karşılaşmalar. İnşallah galip gelip yeniden şampiyon oluruz. Fakat bu sene ilk 3 takım çok kuvvetli. Elimizden gelenin en iyisini yapıp yolumuza bakacağız” diyerek sözlerini tamamladı. 
SALON: Yalova Atatürk 
HAKEMLER: Erdener Atalan, Aykut Kutlu, Serkan Gücenç 
YOSK: Ahmet İkizoğlu (2), Ahmet Mencik (10), Eyüp Atırcıoğlu (5), Morteza Gharibloo (18), Reda Maataoui (21) – Hamza Sarıyıldız, Sedat Akçam (2), Serra Uzun 
GALATASARAY: Mete Sarı (31), İsmail Ar (2), Morteza Abedi (16), Fikri Gündoğdu (4), Omid Hadiazhar (26) – Seda Kınalı, Maşide Cesur 
1.PERİYOT: 13-23 (Galatasaray) 
DEVRE: 23-44 (Galatasaray) 
3.PERİYOT: 41-64 (Galatasaray) 
5 FAUL: Eyüp Atırcıoğlu (Süre: 36.00)-(YOSK) 
Editör: TE Bilişim