2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonunda kazanılan şampiyonluk kupasının sergilendiği geceye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri İlber Aydemir, Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç, dernek üyeleri katıldı. Sarı Kırmızılı ekibin başkanı Mustafa Cengiz ise Yalova’daki Galatasaraylılara hazırlanan video ile seslenerek teşekkür etti.

“Bütün takımlar bizimdir”

Kendisine hediye edilen Galatasaray atkısını boynuna geçirerek konuşmasını yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Ben taraftar derneklerine büyük önem veren birisiyim. Tuttuğum takım Fenerbahçe olabilir; ancak bütün takımlar bizimdir. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı ayırt etmeksizin; bütün taraftarların belediye başkanıyım. Galatasaray, geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğunu hak etti. Bu şampiyonluk, ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.

“Muhteşem bir gece yaşıyoruz”

Yalova’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri İlber Aydemir,“Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç öncülüğünde çok güzel bir organizasyon gerçekleştirildi. Ben de kulübümüz adına burada bulunmaktan son derece mutluyum. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Galatasaray’ın şampiyonluğuna yakışan bir organizasyon olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Gecede Galatasaraylılar kazanılan 21. Şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirme yarışına girerken, Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç ise geceye destek verenlere plaket vererek teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim