Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği 8. Olağan Kongresi yapılırken, yeni dönemde de İlhan Gökkılıç başkanlık görevini yapacak. Dernek merkezinde tek liste ile gidilen seçimde Gökkılıç güven tazelemiş oldu. 
Sarı Kırmızı renklere gönül veren dernek üyesi Çetin Çalışan ve Ertuğrul Okyay’ın anılarak başladığı kongrede söz alan İlhan Gökkılıç,” Derneğimizin 8. Olağan Kurul Toplantısı’na hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantı aslında şunu gösteriyor; 8 genel kurulda büyük bir kardeşlikle geçmiş, 8 kurul boyunca dernek örnek bir dernek olmuş. Derneğimiz, üyelerimiz tarafından ayakta tutulmuştur. Hepinize bu yüzden sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
Kongrede Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneğinden 37 kişinin hem ölüm hem de çeşitli sebeplerle ayrıldığını açıklanırken, 37 kişinin de üye olduğu belirtildi. 
Yalova Galatasaraylılar Derneği’nin örnek bir dernek olduğuna vurgu yapan Divan Kurulu Başkanı Alaattin Fitoz, “Yalova’da derneklere bakıyorum. Bu dernek, Yalova’da örnek gösterilebilecek ender derneklerden birisi. Bu yüzden oldukça mutluyuz. Derneğimizle iftihar ediyoruz” diye konuştu. 
Tek liste ile yapılan seçimin ardından Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu İlhan Gökkılıç, Özkan Sarıahmetoğlu, Hayrettin Korkmaz, Kemal Sürel, Ahmet Akman, İbrahim Aydın ve Ufuk Özdilim. Denetim Kurulu: Gültekin Aslıyüksek, Hasan Behçet Orhan ve Sinan Çolak. Onur Kurulu: Alaattin Fitoz, Hüseyin Eğilmez, Mustafa Şener, Hakkı Mollaoğlu ve Ünlem Üstel. Federasyon Delegesi: İlhan Gökkılıç, Ferah Gürel Üstel, Uğur Gülerce, Volkan Gökkılıç ve Ercan Özbek’ten oluştu. 
Editör: TE Bilişim