Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2017 faaliyetleri arasında bulunan 23. Deaflympics Yaz Spor Oyunları 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek. Organizasyona Yalova Belediyespor’dan ise Garip Olcaş katılacak. Şampiyona öncesinde hazırlanacak Masa Tenisi Milli Takımın kampı ise 20 Haziran tarihine kadar  Ankara’da yapılacaktır.
23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na (Deaflympics 2017) hazırlanan Samsun’da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, rekor katılım beklenen oyunların heyecanı tüm kenti sardı. Oyunlar için 80’den fazla ülkeden yaklaşık 5 bin sporcu şehre gelecek.
23. Deaflympics Yaz Spor Oyunları Yalova’yı ise Garip Olcaş temsil edecek. Samsun Batıpark Spor Kompleksi’nde yapılacak masa tenisi maçlarında raket sallayacak olan sporcumuz gözünü altın madalyaya dikti.
Yalovalı masa tenisi sporcusu Garip Olcaş, ” Hedefim kamp süresini en  verimli bir şekilde değerlendirmek ve  18-30 Temmuz 2017 Samsunda yapılacak “23. Deaflympics Yaz Oyunlarında ülkemi ve ilimi gururla temsil  etmek” dedi.

              
  

Editör: TE Bilişim