Gelecek yıllarda düzenlenecek Olimpiyatlar, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'na hazırlanan Serbest ve Grekoromen Stil Minik Güreşçilerimiz, Yalova’da kampa girdi.
15 Ağustosta kadar Yalova Termal Erkek Öğrenci Yurdu’nda kamp olacak geleceğin şampiyonları adeta komando eğitimi alıyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde minik pehlivanlar sıcak havada zorlansalarda antrenörlerinin isteklerini yerine getiriyorlar.
Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde Ay Yıldızlı mayo giyerek uzun yıllar boyunca Avrupa’da ve Dünyada İstiklal Marşı'nı okutarak Türk Bayrağı’nı dalgalandırmayı hedefliyor.
87 sporcunun yer aldığı minikler Serbest stilde ki  ekibe Hüseyin Çolakoğlu teknik sorumlu olarak görev yapacak. Sebahattin Ayyıldız, H. İbrahim Kay,  Selçuk Baysal, Dursun Güzel, İrfan Karslı, Murat Keskin, Hüseyin Coşkun, Şeref Tosun ve Ali Doğan ise antrenör görevini üstlenirken, 88 sporcunun yer alacağı Minikler Greko ekibinin ise teknik sorumlusu Ömer Elmas olurken, Mustafa Berber, Yavuz Özkan, Necmettin Yılmaz, Mehmet Sarıkaya, Murat Irmak ve Celalettin Doğan antrenörlük yapıyor.


Editör: TE Bilişim