Yalova Anadolu Lisesi Spor Salonu 25 minik sporcunun bulunduğu okula Cumartesi ve Pazar günleri 13:00-15:00 saatleri arasında ev sahipliği yapıyor. 12 ay boyunca ara verilmeden faaliyetlerine devam edecek olan Voleybol Okulu'nda eğitim alan sporcular ilerleyen yıllarda Yalova Voleybol takımı ile Mahalli Liglerde boy gösterecek.

Kayıtların devam ettiği Yalova Voleybol Okulu'nda 6-8, 8-10 ve 10-12 yaş grupları antrenörler Mihrican Deviren ve Venhar Odabaşı gözetiminde voleybolun temel eğitimleri, kondisyon ve denge ile birlikte pas ve manşet eğitimleri alıyor.

Voleybol antrenörü Mihrican Deviren," Bu okulda geleceğin voleybolcularını yetiştirmek için çalışıyoruz. Kayıtlarımız sürekli olarak devam ediyor. Bizde 12 ay boyunca ara vermeden Cumartesi ve Pazar günleri eğitimlerimizi antrenör arkadaşım Venhar Odabaşı ile birlikte sürdüreceğiz. Şuanda 6-8, 8-10 ve 10-12 yaş gruplarına eğitim veriyoruz. Burada minik sporcularımıza voleybolun temel bilgilerini, kondisyon ve denge ile birlikte pas ve manşet eğitimlerini veriyoruz. Kayıt yaptırmak isteyen voleybol tutkunu minik sporcularımızı Yalova Voleybol Okulu'na davet ediyorum" dedi. 

Editör: TE Bilişim