23-28 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Spor Kompleksi Gençler Avrupa Şampiyonası'na Yalova'da hazırlanan Genç Bayan Güreş Milli Takımı kampını tamamlayarak İstanbul'a hareket etti.
Kampın son gününde Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ali Kayalı minderin sultanları ile bir araya geldi.
Yalova Uygulama Oteli'nde yapılan organizasyonda millilere moral ve motivasyon veren Öztabak ve Kaplan, Yalova'dan Milli takıma seçilen Sinem Çisem Doğdu’yu tebrik ettiler.
Öztabak, sporcularımıza başarılar dilerken ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti. Genç Milli Takımı Yalova'da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kaplan, bayan güreşçilerimizin İstanbul'da yapılacak Avrupa Şampiyonasında başarılı olacaklarına inandığını söyledi ve verimli bir kamp dönemi geçirmelerinin önemine vurgu yaptı. Yalovalı sporcumuz Sinem Çisem Doğdu’ya başarılar diledi.
ençler Avrupa Şampiyonası'nda Genç Bayan Güreş Milli Takımı'nda  Emine Çatakoğlu 44, Evin Demirhan 48, Sinem Çisem Doğdu 51, Ayşe Vatansever 55, Derya Bayhan 59, Aslı Tuğcu, Buse Tosun 69 ve Ayşegül Özbege ise 72 kilolarda mindere çıkacak. Milli takımın teknik direktörlüğünü Ertuğrul Aydoğdu üstlenirken, antrenör olarak ise Fatih Yerli, Abdullah Aykaç ve Dilek Atakol görev yapıyor.

Editör: TE Bilişim