Yalova şampiyonu olarak Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazanan Çiftlikköy Belediyespor’un genç sultanları, Tekirdağ’da yapılacak olan müsabakalara katılmak üzere yola koyuldu. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, hedeflerinin grup birincisi olarak final grubuna kalmak olduğunu söyledi. 
6 TAKIMLI GRUPTA HEDEF İLK SIRA
5 gün sürecek grup maçlarında 6’lı grupta mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, zorlu maçlar öncesinde Özdilek’te moral kahvaltısı yaptı. 5-10 Mayıs tarihlerinde Tekirdağ’da oynanacak karşılaşmalarda Çiftlikköy ekibi, Tekirdağ Saray Belediyespor, İstanbul Bahçelievler, Edirne Çarşıspor, Çanakkale Belediyespor ve Kırklareli temsilcisi ile grupta ilk sırayı almak için tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Grupta ilk sırayı elde edecek olan ekip direk olarak Mayıs ayı sonunda İzmir’de yapılacak olan Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası Final Grubu’na katılma hakkı elde edecek. 
“BAŞKAN SİLPAGAR’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Genç takımla grup elemelerine gidiyoruz. İnşallah orada da en iyi şekilde ilimizi ve ilçemizi temsil ederek direk olarak finallere gitmek amacındayız. Güçlü rakiplerimiz var ama biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyoruz. Bizim istediğimiz desteği fazlasıyla vermiştir. Biz de elimizden geleni yapıp final grubuna kalmak istiyoruz. Finallere kalmak için yine üst düzey bir mücadele göstererek zoru başarmalıyız” dedi.
GRUP BİRİNCİSİ İZMİR’DEKİ FİNALLERE KATILACAK
Diğer illerde de grup maçlarının oynanacağını ve toplam 32 takım arasından grup birincilerinin yanı sıra en iyi 2 ikincinin de final grubu hakkı elde edeceğini kaydeden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımları Antrenörü Mihrican Deviren ise, hedeflerinin yine de grupta ilk sırayı alarak direk final grubuna katılma hakkını elde etmek olduğunu söyledi. 
Editör: TE Bilişim