Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleyi baştan sona üstün götüren Gençlerbirliği ekibi 5-1 kazanarak ligde ki ilk 3 puanı ile tanıştı. Karşılaşmanın 76. Dakikasında Gençlerbirliği’nden Ferdi penaltı atışında topu Doğanspor kalecisi K.Orbay’a nişanlayınca takımını 6. Golden etti.

Ahmet Saraç sahasında ki mücadeleye hızlı başlayan taraf Gençlerbirliği takımı oldu. Müsabakada dakikalar 9’u gösterdiğinde atak geliştiren Sarı Yeşilli ekipte topla buluşan Tarık meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan Doğanspor beraberlik golü için ataklar geliştirmeye başladı. Mücadelenin 15. Dakikasında kontra atak geliştiren Sarı Kırmızılı ekip İ.Erkam’ın attığı golle skoru 1-1’e getirdi.

Bu golden sonra her iki takımda orta sahada birbirine üstünlük sağlamaya çalıştı. Karşılaşmada dakikalar 35’i gösterdiğinde bu kez Gençlerbirliği’nde sahneye Ozan çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren gole imzasını koydu.

İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gençlerbirliği ekibi devre arasına 2-1’lik üstünlükle giren taraf oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan takım Gençlerbirliği oldu. Müsabakada dakikalar 45’i gösterdiğinde Gençlerbirliği’nden bu kez sahneye Anıl çıktı ve skoru 3-1’e taşıdı.

İkinci yarıya da golle başlayan Sarı Yeşilli ekip rakibinin oyundan düşesini fırsat bilen Gençlerbirliği 56. Dakikada Turgay’ın attığı golle farkı 3’e çıkartırken skoru da 4-1’e getirdi.

Mücadelede son sözü Gençlerbirliği’nden Ferdi söyledi. Müsabakanın 60. Dakikasında atak geliştiren Gençlerbirliği’nde ceza sahası içerisinde topla buluşan Ferdi meşin yuvarlağı 5. Kez Doğanspor ağlarıyla buluşturdu ve skoru 5-1’e getirdi.

Bu golden sonra baskısına devam eden Gençlerbirliği takımı Karşılaşmanın 76. Dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Ferdi penaltı atışında topu Doğanspor kalecisi K.Orbay’a nişanlayınca takımını 6. Golden etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleyi Gençlerbirliği takımı 5-1 kazanarak ilk 3 puanına kavuşmuş oldu.



U-17

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler:  Enes Ok***, Ersin Efe***, Gürsel Çakal

Doğanspor: K. Orbay**,  Rıza**(Orhan**), Emrah**, Oğuz**, Hasan**(Furkan**), İ. Erkam**, Cihad**, Ümit**(Mert**), Mahsun**, Tunahan**, Umutcan**

Gençlerbirliği:  Furkan***, Hüseyin***(Hakan**), Sedat***, Uğur***, Ertuğrul***, Emre***(Furkan**) , Anıl***, Ozan***, Ferdi***, Tugay***(Alican**), Tarık***(Hasan**)

Goller: Dk. 9 Tarık 1-0, Dk.15 İ. Erkam 1-1, Dk. 35 Ozan 1-2, Dk. 45 Anıl 1-3, Dk. 56 Tugay 1-4, Dk.60 Ferdi 1-5

Editör: TE Bilişim