Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi takım Gençlerbirliği oldu. Mücadelenin 15. dakikasında gelişen atakta Oğuzhan, takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Golden sonra oyunda üstünlüğü eline alan ev sahibi takım Gençlerbirliği farkı arttırmak için Hersekspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 22. dakikasında gelişen Yeşil-Sarılı ekibin atağında bu kez Hüseyin sahneye çıktı ve takımının ikinci golünü kaydederek durumu 2-0 yaptı.

Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takımın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Gençlerbirliği, zayıf rakibine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 69. dakikasında gelişen Yeşil-Sarılı takımın atağında Hüseyin Kınalı attığı golle skoru 3-0 yapan isim oldu. Bu golden 1 dakika sonra ani gelişen Gençlerbirliği atağında sahneye çıkan Oğuzhan Çelik, durumu 4-0 yapan golü kaydederek karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

U-14

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Serben Kılıç**, Cihan Coşkun**, Yusuf İğde**

Gençlerbirliği: Ufuk***, Tolga***, Batuhan***, Burak***, Berk***, Mert***, Oğuzhan***, Hüseyin***, Alican***, Erdem***, Yusuf***

Hersekspor: M.Taha**, Ahmet**, Murat**, Aydın**, Emre**, M.Ergül**, Metehan**, Alper**, Bedirhan**, Erhan**, Yusufcan**

Goller: Dk.15 Oğuzhan 1-0, Dk.22 Hüseyin 2-0, Dk.69 Hüseyin Kınalı 3-0, Dk.70 Oğuzhan Çelik 4-0

Editör: TE Bilişim