Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan U-13 Ligi A Grubu 12. Hafta Betpas müsabakalarında Gençlerbirliği ile Atakentspor takımları karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmada play off mücadelesi veren Gençlerbirliği ilk yarıda Onur’un attığı golle sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Gençlerbirliği gol için Atakentspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 24. dakikasında gelişen Yeşil-Sarılı ev sahibi ekibin atağında Onur sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçiren golü Atakentspor filelerine gönderdi ve ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu. Karşılaşmanı ikinci yarısı iki takımın büyük mücadelesine sahne oldu. Konuk ekip Atakentspor, beraberlik golü için Gençlerbirliği kalesine yüklenirken, ev sahibi Gençlerbirliği ise kontra ataklarla gol aradı.

Müsabakanın kalan bölümlerinde iki takımda geliştirdiği atakları gole çeviremeyince müsabakayı Gençlerbirliği 1-0 kazandı ve play-off yolunda önemli bir adım attı.

 

U-13

Saha: Amatör 2

Hakemler: M.Emin Kurttaş**, Abdullah Işıklı**, Emrah Küçükaltıbaş**

Gençlerbirliği: Esat*** , Mert***, Batuhan***, Oğuzhan***, Berk***, Oğuzhan***, Onur***, Muhammet***, Hüseyin***, Erdem***, Emin***

Atakentspor: Semi**, Oğuzhan**, Yunus Emre**, Furkan**, Yahya**, Adnan**, Vedat**, Bekir**, Göktürk**, Ahmet**, Yunus**

Gol: Dk.24 Onur 1-0

Editör: TE Bilişim