Tamer Erbul’un Gençlerbirliği’ni hiçe saydığını belirten Nusret Yılmaz,” 2012-2013 sezonu öncesi takımlarımızı kurma çalışmalarına başlamış ve antrenmanlarımıza devamlılık sağlayan sporcularımızla kadromuzu oluşturmuştuk. Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul’un Başkan olduğu zaman verdiği mesaj, etiklik çerçevesi içinde kulüplerimize yaklaşması bizleri de mutlu etmişti. Ama maalesef bizim genç futbolcumuzun önce kandırarak kafasını karıştırarak şahsımı ve yönetim kurulumu hiçe saymıştır. Daha sonra benimle Tamer Erbul’un telefon görüşmesinde söylediklerim bakidir.

Tamer Erbul’a soruyorum transferde muhatabın kim. Yönetici mi yoksa futbolcu mu? Ben Nusret Yıulmaz Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı olarak Yalova Spor Başkanı Tamer Erbul’u etik davranmadığı yöneticilerimi hiçe saydığı için kınıyorum. Aynı Tamer Erbul’un Yalova Amatör takımlarından oyuncuların da yaşı tutmayan genç sporcularına da askıntı olduğunu ve bu kulüplerinde bu konularda şikayetçi olduğunu üzülerek duyuyorum. Biz amatör takımların emeklerini hocalarımızın özveri ile yetiştirdiği sporcularımızın bir kalemde bizlerin ve hocaların rızası olmadan başka kulüp tarafından izinsiz kandırılarak camia olarak bizleri üzdüğünü aynı zamanda sporcularımızın yetiştiği kulübün bir kalemde silip atmasına da bir anlam veremediğimi üzülerek ve utanarak izliyorum.

2012-2013 futbol sezonunda başta gençlerbirliği Spor Kulübü futbolcuları olmak üzere tüm takımlara, ASKF’ye, Hamdi Yılmaz’a ve komiteye hakemlerimize, gözlemcilerimize ve futbola emeği geçen herkese başarılı bir sezon geçirmelerini şahsım ve yönetim kurulum adına temenni ederim” dedi.
Editör: TE Bilişim