Gençlerbirliği’ne galibiyeti getiren goller Yusuf (2), Berkay (2), Oğuzhan Çelik (2), Emin’den geldi. Ev sahibi ekip puanını 9’a çıkartırken, Doğanspor ise 4. Hafta sonunda puanla tanışamadı.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya ev sahibi ekip Gençlerbirliği daha etkili başladı. Doğanspor’unda etkili olmaya çalıştığı karşılaşmanın 19. Dakikasında atak geliştiren ev sahibi ekip Yusuf ile golü bularak 1-0 öne geçti. Bulduğu golle rahatlayan ve kontrolü eline alan Gençlerbirliği 30. Dakikada gol perdesini aralayan Yusuf ile skoru 2-0’a getirdi ve devre arasına bu sonuçla gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Yeşil-Sarılıların 36. dakikada geliştirdiği atakta Berkay skoru 3-0’a getiren golü kaydetti. İlk yarının hemen başında golü bulan Gençlerbirliği, Doğanspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 42. dakikasında gelişen atakta ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen 3. golün sahibi Berkay, meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturarak kendisinin ikinci, takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skoru 4-0 yaptı. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü tamamen eline alan Yeşil-Sarılılar farkı arttırmak için Doğanspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 58. dakikasında gelişen atakta Emin, attığı golle skoru 5-0 yaptı. Mücadelenin 67 ve 68. dakikalarında gelişen Gençlerbirliği ataklarında peş peşe goller atan Oğuzhan Çelik, attığı gollerle durumu 7-0’a yaparken karşılaşmanın da skorunu belirleyen de isim oldu.

 

U-15

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Fatma Şenyiğit *, Mehmet Karasoy *, Ozan Pekdağ *

Gençlerbirliği: Yağızhan ***, Tolga ***, Batuhan ***, Oğuzhan Çepni ***, Berk ***, Mert ***, Oğuzhan Çelik ***, Caner ***, Yasin ***, Yusuf ***, Berkay ***

Doğanspor: E.Enes **, Bilal **, G. Ayberk **, B. Furkan **, Ahmet **, Sedat **, Birkan **, Fehmi **, Ömer **, M. Batuhan **

Goller: Dk.19-30 Yusuf 2-0, Dk.36-42 (Pen) Berkay 4-0, Dk.58 Emin 5-0, Dk.67-68 Oğuzhan Çelik 7-0 

Editör: TE Bilişim