Amatör Saha 2'de oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçı Sarı Yeşilli konuk ekip 3-2 kazanarak puanla tanıştı. Gençlerbirliği'ne 3 puanı getiren gollerine hepsine Emre imza atarken, ev sahibi Akköy'ün golleri ise Mahsun ve Osman (k.k)'dan geldi.

Amatör Saha 2'de oynanan maça iki takımda etkili başlarken, ev sahibi Akköyspor 12. dakikada Mahsun'un golüyle 1-0 öne geçti.  Yediği gole Gençlerbirliği hemen cevap vermek için rakip kalede ataklarını sıklaştırdı.

Sarı Yeşiller dakikalar 22'yi gösterdiğinde maçın yıldızı Emre ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Beraberlik golüyle birlikte şahlanan Gençlerbirliği 41. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre takımını 2-1 öne geçirirken, ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi.  Karşılaşmanın ikinci yarısında ise 2-1 önde olan Gençlerbirliği atak başladı. Müsabakanın 64. dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında sahanın yıldızlarından Emre bir kez daha sahneye çıkarak hat-trick yaparak skoru 3-1'e taşıdı. Karşılaşmanın 85. dakikasında gelişen Lacivert-Beyazlıların atağında Osman topu uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi ve durumu 3-2 yaparak maçın skoru noktaladı. 

Editör: TE Bilişim