Fıstıklıspor:3 Gençlerbirliği:1
1.Amatör Küme A Grubunun son haftasında şampiyonluk umutlarını koruyan Fıstıklıspor ile düşmeme mücadelesi veren Gençlerbirliği kozlarını paylaştı. Armutlu sahasındaki maçta konuk ekip 1-0 öne geçmesine karşın ev sahibi ekip peş peşe goller bularak sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Fıstıklıspor sezonu 34 puanla ikinci sırada bitirirken, üst üste aldığı ikinci yenilgi sonrasında Gençlerbirliği 7 puanda kalarak 2. Amatör Kümeye düştü.
Armutlu sahasındaki maça hızlı başlayan taraf Gençlerbirliği oldu. Sarı Yeşilliler dakikalar 10’u gösterdiğinde Ferdi’nin gollüyle 1-0 öne geçti. Evinde oynadığı maçta taraftarına 3 puanla veda etmek isteyen Fıstıklıspor 20. Dakikada Maşallah Sacı ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Yeşil Beyazlı ev sahibi ekip Tahir Doğan’ın 35’te ki golüyle ilk yarıyı 2-1 üstün kapatmayı başardı.
Armutlu ekibi ikinci yarının 65. Dakikasında Maşallah Sacı ile bir gol daha bularak rahatlarken, maçı da bu skorla 3-1 galip tamamlamayı başardı.  Fıstıklıspor sezona 34 puanla ikinci sırada noktalarken, Gençlerbirliği ise 7 puanda kalarak küme düştü. 

Editör: TE Bilişim