Yalova Gençlikspor, altyapıya verdiği değerin meyvelerini toplamaya başladı. Gencer İlhan’ın başkanlığını yaptığı Yalova Gençlikspor, birçok branşta gençlere hizmet vermeyi sürdürüyor. 
Orhangazi patentli olan OGESED Spor kulübü Yalova’da da faaliyetlerine başladıktan sonra Yalova Gençlikspor ile sportif anlamda işbirliği içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Gençlikspor’un genç yeteneği Berk Can Şaban, 2016-2017 sezonunda OGESED spor kulübü ile anlaşarak gelecek sezonda Orhangazi ekibinin başarısı için ter dökecek.
OGESED Başkanı İbrahim İnce, Yalova Gençlikspor Başkanı Gencer İlhan ve antrenörler Gözde Gençtürk ile Çiğdem Balaban bir araya gelerek başarılı sporcunun transferini gerçekleştirdi. 
Yalova Gençlikspor Başkanı Gencer İlhan,” Sporun her dalında Yalova’da gençlerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerin karşılığını da alınan başarılı sonuçlar ve Türk sporuna sporcu kazandırmakla görüyoruz. Daha önce Tofaş’a Atakan Erdoğan’ı transfer ettik. Şimdi de Berk Can Şaban’ı Orhangazi OGESED Spor Kulübüne verdik. Bu transferde asıl emek takımımızı çalıştıran Gözde Gençtürk ile Çiğdem Balaban’ındır. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
OGESED başkanı İbrahim İnce,” Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalova Gençlikspor ile her alanda ortak çalışmalarımızı ve daha çok sporcuları Türk sporuna kazandırmak için sürdüreceğiz. Berk Can kardeşimizde Orhangazi’den tanıdığımız Bahadır Şaban hocamızın oğlu. Genç yetenekleri ilçemize kazandırmak istiyoruz. Her konuda çalışmalarına destek olan kulüp başkanı Gencer İlhan’a ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
Editör: TE Bilişim