Yeşilova Sakarya’dan Mutlu Döndü Yeşilova Sakarya’dan Mutlu Döndü

İlk haftanın en önemli karşılaşması olan Negmar Tavşanlı Belediyespor-Yalovaspor müsabakasının tarihi de belli oldu. Tüm gözlerin üstünde olacağı zorlu 90 dakika 5 Kasım Pazar günü 14:30’da Tavşanlı sahasında oynanacak.

Süper Amatör Kümede nefeslerin tutularak izleneceği maratonun ilk haftası Futbol Tertip Komitesi toplantısı sonrasında belli oldu.

2023-2024 sezonunda ligin ilk maçı derbiye sahne olacak. Teşvikiye Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor4 Kasım Cumartesi günü saatler 14.30’u gösterdiğinde Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligin açılış haftasında aynı gün ve aynı saatte Taşköprü Gökhan Güney Stadyumu’nda Taşköprüspor’la Yenimahallespor takımları kozlarını paylaşacak.

Ayrıca 5 Kasım Pazar günü ligin ilk haftasında 3 maç daha oynanacak. Saat 14.30’da Sugören Kürşat Özpolat Stadyumu’nda Sugören Gençlerbirliği, Safranspor’u ağırlayacak. Hersekspor, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda saat 15.00’te Esenköyspor’u konuk edecek. Haftanın kapanış maçında saatler 18.00’i gösterdiğinde Kurtköyspor ile Çiftlikköy Belediyespor, Amatör Saha 1’de kozlarını paylaşacak.

yalova-bolgesel-super-amator-kume-sezon-baslangic (3)yalova-bolgesel-super-amator-kume-sezon-baslangic (1)-1yalova-bolgesel-super-amator-kume-sezon-baslangic (2)

Editör: Arda Yavuz