Yalova Galatasaraylılar Derneği Yönetimi, Al Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ı ziyaret etti. Futbol dolu ziyarette anısını paylaşan Öztabak, 2-0 geriye düşüp 4-2 kazandıkları Orduspor maçını unutamadığını söyledi.
Sarı-Kırmızılı derneğin başkanı İlhan Gökkılıç, Öztabak’a çiçek takdim ederken, Metin Oktay atkısı ile GS logosunu taşıyan kahve fincanı hediye etti. Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Öztabak, oğlu sayesinde kendisinin de Galatasaraylı olduğunu belirtti. 
İlk kez gittiği Galatasaray maçında unutulmaz bir anı yaşadığını belirten Al Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak,”  İlk yarısını 2-0 geride kapattığımız bir maçtı. Oğlumla birlikte ilk kez Galatasaray’ın maçına gitmiştik. Ancak ikinci yarıda attığımız gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldık ve hayatım boyunca unutamayacağım bir anı oldu. Yalova’mızın güzide derneklerinden Galatasaraylılar Derneği yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  
Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç ise dernek olarak ilerleyen zamanlarda yapacakları çalışmalarla ilgili destek beklediklerini ifade etti.
Editör: TE Bilişim