Çalıca Gençlik:6 Koru Belediyespor:4
1.Amatör Küme B Grubunun şampiyonlukta iddialı ekibi Çalıca Gençlik ile kötü başlangıç yapan Koru Belediyespor dördüncü haftada karşılaştı. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş sahasında oynanan karşılaşmada tam 10 gol atılırken ev sahibi ekip sahadan 6-4’lük galibiyet ve 3 puanla ayrılmayı başardı. Çınarcık temsilcisine 3 puanı Kubilay Özmen (2), Yaşar Kemal, Yasin Özmen, Enes Meşin ve Barış Onur attıkları gollerle getirdi. Koru’nun sayıları ise İbrahim Aygören (3) ve Çağatay Baycan’dan geldi.
Çalıca Gençlik ile Koru Belediyespor arasında oynanan 4. Hafta maçında futbolseverler gole doydu. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş sahasında ki karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 15. Dakikada Kubilay Özmen’le 1-0 öne geçti. Bu gole Koru 10 dakika sonra İbrahim Aygören’in penaltıdan attığı golle cevap verirken 1-1’lik denge sağlandı.
Maçın başında gelen goller ise seyir zevkini arttırırken, Çalıca 34’de Yaşar Kemal’le öne geçmeyi başardı. Ancak ilk yarının bitimine saniyeler kala konuk ekip İbrahim Aygören’le bir gol daha bularak devre arasına 2-2’lik eşitlikle gitti.
İkinci yarıya hızlı giren Mavi Beyazlı ekip Çalıca Gençlik 50’de Kubilay Özmen ve 60’da da Yasin Özmen’le 2 gol bularak skor tabelasında 4-2’lik üstünlüğü yakaladı. Yediği gollere Koru Belediyespor 71’de İbrahim Aygören’le cevap verdi ve farkı 1’e indirdi. Maçı kazanmak isteyen ev sahibi ekip ise 73.dakikada son haftaların formda ismi Enes Meşin ve 79’da da Barış Onur’la 2 gol daha buldu ve skoru 6-3 yaptı.
Maçta son sözü ise Koru Belediyespor’dan Çağatay Baycan 86’da söylerken Çalıca Gençlik maçı 6-4 kazandı. 

Editör: TE Bilişim