İdmanocağıspor: 4 Çınarcık Belediyespor: 5

Bol gollü geçen mücadelenin ilk 45 dakikasına konuk Çınarcık Belediyespor hızlı başlayan taraf oldu. Müsabakanın 13. Dakikasında gelişen Çınarcık Belediyespor atağında topla buluşan Muhammet İdmanocağı kalecisi Oğuzhan’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan ev sahibi İdmanocağıspor karşılaşmanın 15. Dakikasında geliştirdiği atakta Cemil’in attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. İlk 15 dakikada gelen iki gol müsabakanın ne denli gollü geçeceğinin göstergesi oldu. Karşılaşmada dakikalar 26’yı gösterdiğinde topla buluşan Ercüment meşin yuvarlağı 2. Kez İdmanocağı fileleri ile buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. bulduğu ikinci golden sonra rahatlayan ve oyunun kontrolünü eline alan Çınarcık Belediyespor 31. Dakikada gol perdesini açan Muhammet ile bir gol daha bularak skoru 3-1’e getirdi. Bu golden sonra kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çınarcık Belediyespor devre arasına 3-1’lik avantajla girdi. Çekişmeli müsabakanın ikinci 45 dakikasına hızlı başlayan taraf ev sahibi İdmanocağı oldu. Müsabakanın 49. Dakikasında gelişen İdmanocağı atağında topla buluşan Serkan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 3-2’ye getirdi.

İkinci yarının başında kalesinde gördüğü gol sonrasında çabuk toparlanan Sarı Siyahlı ekip Çınarcık Belediyespor 54. Dakikada Ufuk ile golü bularak yeniden aradaki farkı 2’ye Winxbet skoru da 4-2’ye getirdi. Bu golden sonra İdmanocağı farkı azaltmanın hesaplarını yaparken 73. Dakikada M.Nihat skoru 4-3’e getirdi.

Gol düellosu şeklinde geçen mücadele 80. Dakikada atak geliştiren Çınarcık Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Metin İdmanocağıspor ağlarını 5. Kez havalandırarak skoru 5-3’e getirdi.

Karşılaşmada sonsözü ise İdmanocağı’ndan M.Nihat söyledi.

90. dakikada kontra atak geliştiren İdmanocağıspor’da tola buluşan M.Nihat Çınarcık Belediyespor ağlarını 4. Kez havalandırarak skoru 5-4 yaptı ve karşılaşmanın neticesini belirledi.

 

S.A.L.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Engin Özgür***, Ramazan Coşkun***, Tolga Atasever***

İdmanocağıspor: Oğuzhan**, Ozan**, Kader***(M.Nihat**), Muhammet**, Suat**, Cemil**(Berat**), Mehmet**, Sinan**, Mahmut**, Fikret**, Serkan**

Çınarcık Belediyespor: İbrahim***, Ercüment***(Ufuk**),Şamil***, Yasin***, Ahmet***, Murat***, Kaan***, Muhammet***, Serhat***, Metin***, Hasan***

Goller: Dk.13 Muhammet 0-1, Dk. 15 Cemil 1-1, Dk.26 Ercüment 1-2, Dk. 31 Muhammet 1-3, Dk. 49 Serkan 2-3, Dk.54  Ufuk 2-4, Dk. 73 M.Nihat 3-4, Dk. 80 Metin 3-5, Dk. 90 M.Nihat 4-5

Editör: TE Bilişim