Doğuşspor’a 3 puanı getiren goller Gökhan (2), Efe ve Kerim’den gelirken Yeşilovaspor’un gollerine Nizamettin ve Mehmet imzasını attı. Ev sahibi ekipte Mehmet kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

90 dakika boyunca herhangi bir olayın yaşanmadığı müsabakanın sona ermesinin ardından saha içi bir anda karıştı ve görevlilerin araya girmesiyle olaylar büyümeden önlendi.

Ahmet Saraç sahasında oynanan 90 dakikaya konuk Doğuşspor atak başladı ve 7. Dakikada Efe’nin attığı şık golle 1-0 öne geçti. bulduğu golle rahatlayan Siyah Beyazlı ekip 14. Dakikada karşılaşmanın yıldızlarından Gökhan ile skoru 2-0’a getirerek takımını iyice rahatlattı.

İlk 15 dakikada bulduğu gollerle 2 farklı üstünlüğü yakalayan Doğuşspor 21. Dakikada geliştirdiği atakta Gökhan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2 takımını da 3-0 öne geçiren gole imzasını koydu.

Rakibini bozguna uğratan ve sahada oyunun hakimi olan Doğuşspor 30. Dakikada Kerim’in attığı şık golle 4-0 öne geçirdi ve rakibinin moralini bozdu. İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmayınca Siyah Beyazlı ekip soyunma odasına 4 gollük avantaj ile girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında Doğuşspor skoru korumak isterken, farkı azaltma çabasına giren Yeşilovaspor’un 63. dakikada geliştirdiği atakta Nizamettin attığı golle skoru 4-1 yaptı. Golden sonra rakip kaleye baskısını sürdüren ev sahibi takımda 80. dakikada gelişen atakta Mehmet sahneye çıktı ve attığı golle durumu 4-2 yaparak karşılaşmanın skorunu tayin ederken, Yeşilovaspor’dan Mehmet maçın bitiş düdüğü sonrasında maçın hakemi İrfan Demir’den kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: İrfan Demir ***, Abdullah Çetinçelik ***, Tuğçe Ugip ***

Yeşilovaspor: Bilal **, İlke **, İhsan **, Cengiz **, Ferdi **, Mehmet **, Emrah **, Rıdvan **, Nizamettin **, Vedat **, Kürşat **

Doğuşspor: Kürşat ***, M.Rasih ***, Batuhan ***, Ünal ***, Sezer ***, Kerim ***, Efe ***, Rıdvan ***, Umut ***, M.Tugay ***, Gökhan ***

Goller: Dk.7 Efe 0-1, Dk.14-21 Gökhan 0-3, Dk.30 Kerim 0-4, Dk.63 Nizamettin 1-4, Dk.80 Mehmet 2-4

Kırmızı Kart: Mehmet (Yeşilovaspor)

Editör: TE Bilişim