Yalova Group sponsorluğunda ASKF İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Olgunlar Ligi Futbol Turnuvasında gruplar netlik kazandı.
A ve B olmak üzere 2 grupta oynanacak olan futbol organizasyonu 4 Mayıs'ta start alırken, birbirinden güçlü takımlar şampiyonluk için mücadele edecek.
Olgunlarda gruplar tamam, fikstürde bugün netleşecek. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanlığı'nın organize ettiği Yalova Group 2. Olgunlar Ligi Futbol Turnuvasının gruplarını belirlemek amacıyla ilk toplantı yapıldı. Önceki gün ASKF Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada İl Başkanı Tamer Erbul ile organizasyonda sahne alacak takımların temsilcileri hazır bulundu. 4 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak olan futbol turnuvasında 8 takım netleşirken, 2 takımın daha bugün katılması bekleniyor. 2 grupta yapılacak olan organizasyonun A Grubunda; Yalovaspor, Esenköyspor, Yeşilovaspor ve Yalova Minibüsçüler Odası, B Grubunda ise; Fenerbahçe Word, Trabzonspor, Taşköprüspor ile Siirtspor ekipleri sahne alacak. Fikstür çekiminin bugün yapılacağına değinen ASKF İL Başkanı Tamer Erbul, "Geçtiğimiz yıl yapılan turnuvadan edindiğimiz deneyimler neticesinde bu sezon gerçekleşecek organizasyonda daha dikkatli olacağız. Saha içerisinde 1 idareci ve 1 antrenör dışında hiç kimse olmayacak. Takımlar 24 kişiden oluşacak ve evraklarını tamamlamayan ekipler asla katılım gösteremeyecek. Evrakların tamamlanması için 27 Nisan 2016 son tarihtir. A ve B olmak üzere 2 grupta 8 takımın mücadele edeceği organizasyona bugün mesai saatinin bitimine kadar 2 takımın daha katılmasını bekliyoruz. O ekiplerinde dahil olmasıyla 5'erli 2 gruptan oluşacak organizasyonun fikstür çekimini bugün derneğimizin toplantı salonunda saat 18:00'da yapacağız. Katılacak olan tüm takımlarımıza hayırlı olmasını umut ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim