Yeni atanan İl Temsilcilerini tanıtmak, birlikteliği sağlamak,  projelerde aktif görev almaları konusunda çalışma yapmak,  İl temsilcilerinin görev yetki ve sorumlulukları ile il dışına müsabakalara katılacak  olan  bölge sporcularının işlemleriyle ilgili bilgilendirme yapmak üzere Federasyon İl Temsilcileriyle 24 Temmuz 2012 Salı günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde toplantı yapıldı.

Yeni atanan Federasyon İl Temsilcileriyle tanışmadan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Federasyonlar ile İl Müdürlüğü  arasında köprü olan İl temsilcilerimizin ortak çalışmasıyla İlimizdeki sporun layık olduğu yere gelebileceğini söyleyerek birlikte çalışmanın önemine değindi.

Mete, İl içindeki aktivitelere daha fazla önem verilerek müsabık sporcu yetiştirme amacıyla bol bol müsabaka yapılması, ilimizde spor kültürünün ve spor turizminin geliştirilmesi konusunda da çalışmaların yoğunlaştırılmasını istedi.

Toplantıda Yalova’daki kulüp ve sporcu sayılarının artırılması ve spor organizasyonların artırılmasına yönelik il temsilcilerinden çalışma yapmalarını istenildi.

 Ayrıca bu güne kadar meydana gelen aksaklıkların giderilmesi, işleyiş hakkında bilgilendirme yapılmasının yanı sıra İl Temsilcilerinin isteklerinin dile geldiği toplantı oldukça başarılı geçtiği ve verimli olduğu İl Müdürü ve İl temsilcileri tarfından dile getirildi. Sezon öncesi tekrar toplanılarak yeni sezonda neler yapılacağına dair çalışma yapmak üzere toplantı sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim