27-30 Nisan 2015 tarihleri arasında Kocaeli'nin Gebze Spor Salonu'nda oynanması gereken müsabakalara Kastamonu Gençlik Spor Kulübü ile Bursa Gençlik Spor Kulübü'nün katılmaması sonrasında temsilcimiz adını yarı finallere yükselmişti.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Yalova Gençlikspor  bayan hentbol takımı Samsun şampiyonu Samsun Gençlikspor ile ilk maçına çıkarken iyi başladığı maçta rakibine 22-9 mağlup oldu. Turnuva'nın ikinci gününde Gülsuyuspor ile karşılaşan temsilcimiz ilk devre kök söktürdüğü rakibi karşısında ikinci devre kötü performans çizince maçı 25-14 kaybetti.

Üçüncü ve son maçında Yalova Gençlikspor , Üsküdar Belediyespor ile karşılaşırken bu maçı da 27-12 kaybetti ve turnuvaya veda etti.

"Bölgesel Lig Maçlarına Hazırlık Oldu"

Oyuncularının tecrübe kazandığını belirten Yalova Gençlikspor   hentbol antrenörü Uğur Akalp," Samsun'da iyi maçlar oynadık. Ancak tecrübesizliğimize yenik düştük. Rakiplerimizin yaş ortalamasına oranla biz daha küçük yaşta ki oyuncularımızla mücadele ettik. Samsun'daki maçlarımız 19 Mayıs'ta oynayacağımız Bölgesel Lig maçları öncesinde deneyim oldu" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim