Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, Çerkezköy 1911 Spor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Bölgesel Amatör Ligde ilk yarının bitimine 1 hafta kala Sarı Yeşilliler devre arasına ilk sırada girmenin mutluluğunu yaşıyor.
Hafta sonunda oynanan maçta temsilcimiz Çerkezköy'ü Oğuz Dalğıç'ın golleriyle 2-1 yenerken, karşılaşmanın sonrasında Güneş önemli açıklamalarda bulundu.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş," Oldukça zor hava ve saha şartları altında mücadele ettik. Zor geçeceğini tahmin ettiğimiz maçı iyi oynayarak kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Çerkezköy 1911 Spor başkanına ve yönetimine bize gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca teknik heyet ve futbolcuları da saha içerisinde oldukça centilmence mücadele ettikleri için ayrıca kendilerine de teşekkür ederim. Oldukça kaliteli bir ekip olan Çerkezköy 1911 Spor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim