Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Altınova Belediyespor, gözünü Türkiye Kupası 1. Tur maçına çevirdi. Saha ve seyircisi önünde Bozüyük Vitraspor’u ağırlayacak olan Sarı Yeşilliler, kazanarak adını 2. Tura yazdırmak istiyor.
Geçen sezon kupada Edirnespor’a 3-1 yenilerek ön eleme turunda elenen Altınova Belediyespor,  2015-2016 sezonunda ise Bilecik İl Özel İdaresi’ni 8-0 gibi farklı skorla yenmiş ikinci turda ise 3. Lig ekibi Bursa Nilüferspor’a 2-1 yenilerek elenmişti.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Türkiye Kupası’nda hedefimiz turu geçmek” dedi.
Afyonkarahisar’da çalışmalarını devam ettiklerini belirten Güneş, oynadıkları 2 hazırlık maçını da kazanmalarının takımın özgüvenini arttırdığını dile getirdi.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Takım ve yönetim olarak kenetlenmiş durumdayız. Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’da bize büyük destek ve moral veriyor. Kupada ilk sınavımızı evimizde vereceğiz. Bozüyük Vitraspor’u yenip kupada saf dışı bırakıp adımızı ikinci tura yazdırmak istiyoruz. Kupada ki mücadelemizi kademe kademe olarak atlayacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim