30 Mayıs Çarşamba günü oynanan Olgunlar Ligi Çeyrek Final müsabakalarında turnuvanın favorilerinden Güneyköy ile Her İlden Bir Nefes takımları karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan ve kıran kırana geçen mücadeleyi Güneyköy takımı Veysel, Alaattin ve Rafet’in golleriyle yarı finale koştu.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf  Güneyköyspor oldu. Karşılaşmanın 14. dakikasında gelişen Güneyköyspor atağında Veysel takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımda geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Güneyköy devre arasına 1-0 önde girdi.

Kontenjan fazlası oyuncu oynattığı için hükmen mağlup sayılan konuk ekip buna rağmen müsabakayı bırakmayan Her İlden Bir Nefes takımı 2. Yarıya fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında gelişen Her İlden Bir Nefes atağında konuk ekip penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Süleyman, durumu 1-1 yapan golü rakip filelerle buluşturdu. Beraberlik golünden sonra rakip kaleye ataklarını sıklaştıran konuk ekipte ilk golün sahibi Süleyman 43. dakikada gelişen atakta bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı ve skoru 2-1’e getirdi.

Kalesinde üst üste gördüğü 2 şok golle yenik duruma düşen Güneyköyspor hemen toparlandı ve 45. dakikada geliştirdiği atakta Alaattin’in kaydettiği golle durumu 2-2 yaparak skorda dengeyi sağladı. Beraberlik golünden sonra oyunda kontrolü eline alan Güneyköyspor öne geçmek için Her İlden Bir Nefes kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 70. dakikasında gelişen ev sahibi takım Güneyköyspor atağında Rafet, takımını 3-2 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Kalan dakikalardan gol sesi çıkmayınca turnuvanın favorilerinden Güneyköy takımı yarı finaldeki yerini ayırtmış oldu.

 

Olgunlar ligi çeyrek final

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Ergin Şahinoğlu***, Enes Ok***, İlker Karahasanoğlu***

Güneyköyspor: Hüseyin***, Sultan***, Teoman***, Taner***, Hakan***, Alaatin***, Veysel***, Halil***, Rafet***, Sedat***, M.Ali***

Her İlden Bir Nefes: Serdar**, Safa**, Aykut**, Hasan**, Tarkan**, Mehmet**, Muammer**, Süleyman**, Bülent**, Nemci**, Ethem**

Goller: Goller: Dk. 16 Veysel 1-0, Dk. 37 Süleyman (Pen) 1-1, Dk. 43 Süleyman 1-2, Dk. 45 Alaattin 2-2, Dk. 70 Rafet 3-2

 

Editör: TE Bilişim