Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği’nin ortak organizasyonunda bugün Yalova Güreş Ligi start alacak. 90. Yıl Spor Salonunda yapılacak müsabakalarda Yalova Gençlikspor, Yalova Belediyespor, Tuna Spor Kulübü ve Altınova Tersaneleri Spor Kulübü mücadele edecek.
Güreşin Yalova’da yaygınlaştırılması ve Milli takıma sporcu kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmalar antrenör hakem ve sporcuların görüşleri  alınarak en verimli şekilde yapılacaktır. Serbest ve Grekoromen stilinde ve toplam 10 siklette yapılacak müsabakalar gerçekleştirilecek. 
Güreş İl Temsilcisi Selim Acar; “Güreşin alt yapısını canlı tutabilmek amacıyla hedeflediğimiz Güreş ligi için öz verili çalışmalarımız devam etmektedir. Güreş Ligi, 2016 2017 güreş sezonuna daha iyi hazırlanmak ve daha başarılı olmak için güreşçilerin  fizik, kuvvet ve  kondisyonlarını değerlendirmek  acısından iyi bir fırsat olduğunu düşüyorum. Ayrıca sporcular  ve antrenörlerimize desteklerini eksik etmeyen İl Müdürümüz Metin Kaplan’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan  Yalova’da ilk kez yapılacak olan  Güreş  Ligi için emeği geçen Kulüp Başkanlarına,antrenör ve sporculara başarılar diledi 
Arıca Güreş  Yerel Ligin bundan sonra ki dönemlerde geleneksel olarak yıllarca  devam etmesini istediğini dile getiren Kaplan, lige destek olanlara isim hakkı verileceğini dikkat çekerek sponsor olmak isteyenlere çağrıda  bulundu.
Editör: TE Bilişim