Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ında izlediği 1 gün süren müsabakalar sonunda derece elde eden güreşçiler madalya ile ödüllendirilirken, birinci olan pehlivanlar tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak olan Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkı elde etti.

Genç Erkekler 15-16 Yaş Greko-Romen stil 76 kiloda Altınova Denizcilik Lisesi’nden Batuhan Ararat şampiyon oldu. Genç Erkekler 15-16 Yaş Serbest stil 39-42 kiloda Altınova Denizcilik Lisesi’nden Ali Kalyoncu altın madalyanın sahibi oldu. 50 kiloda ise yine Altınova Denizcilik Lisesi’nden Abdülkadir Gülsün kürsünün en üst basamağında yer aldı. 63 kiloda Yalova Aksa Meslek Lisesi’nden Mertcan Öztürk şampiyonluğa ulaşırken, 69 kiloda ise Yalova İmam Hatip Lisesi’nden Muhammet Tazegül altın madalyayı boynuna taktı.

76 kiloda ise podyumun en üst basamağında Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’nden Semih Yavuz, 85 kiloda ise Kaşkarlı Mahmut İletişim Meslek Lisesi’nden Halil Görkem Tuncer altın madalyanın sahibi oldu.100 kiloda mindere çıkan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’nden Cemali Kayahan şampiyonluğa ulaştı.

 

Editör: TE Bilişim