Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2016 programında yer alan 12-13 Yaş Minik Erkekler Serbest ve Greko-Romen Güreş Temel Hazırlık Kampı 20-31 Temmuz 2016 ile 14-15 Yaş Minik Erkekler Serbest Greko-Romen Güreş Temel Hazırlık Kampı 06-20 Ağustos 2016 tarihleri arasında Yalova’nın Termal ilçesinde yapılacaktır.
Yapılacak kamplar hakkında bilgi veren Yalova Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, “Minik pehlivanlar Serbest ve Greko-romen stilinde iki ayrı kampla ilimizde yer alacaklar. Antrenmanlarını Fen Lisesi ve Termal Orta Okulunda uygulayıp Kredi Yurtlar Kurumu Termal Erkek Öğrenci yurdunda da konaklayacaklardır. 12. Güreş Milli Takım Kampına ev sahipliği yaptığımız 12-13 Yaş ve 14-15 Yaş Minik Erkekler Serbest Greko-Romen Güreş Temel Hazırlık Kampına katılacak sporcularımızın azimli çalışmaları sonucunda başarıya ulaşacaklarına olan inancımız tam, kamp süresinde antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, kampa katılacak sporcu ve antrenörlere başarılar dilerken ayrıca yurt yönetimine, antrenman yaptıkları Termal Orta  Okulu, Fen Lisesi yöneticileri, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü2ne ve Yalova Termal Kredi Yurtlar Kurumu  Erkek Yurdu yetkililerine spora verdikleri destek ve hizmetten dolayı teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim