Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya’nın öğrencileri, Yalova’da gerçekleştirilen Okullar Arası Güreş İl Seçmelerinde damga vurdu.
Yalova Okullar Arası Güreş İl Seçmelerinde Altınova Belediyespor’un güreşçilerinden oluşan Altınova Bülent Özyörük Çok Proğramlı Lisesi şampiyon olurken, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Şampiyonada iyi maçlar çıkartan sporcuları kutlayan Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, “Çok iyi bir alt yapımız var. Her türkü imkanlar Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral tarafından karşılanıyor. Kendisine gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Amacımız şampiyonluklara devam etmek. Gençlerimizi spora yönlendirmek en önemli amacımız” dediler.
Öte yandan, Altınova Belediyespor Güreş Takımına yeni sezon eşofmanlarını ve diğer malzemelerini, Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya tarafından dağıtıldı. Sporcular yeni malzemeler için Başkan Oral ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim