Son 2 sezonda elde ettiği başarılarla Yalova Group Süper Amatör Kümeye yükselen Hacımehmetspor transfere de hızlı girdi. 2016-2017 sezonuna kurduğu kadroyla dikkat çeken Yeşil Beyazlılar, Acarspor’un ardından 55 puanla Süper Amatör Kümeye adını yazdırmıştı.
Yeni sezon öncesi Hacımehmetspor Kulübünün genç başkanı Şenol Akar, elini çabuk tutarak transfer bombalarını patlattı. Gelecek sezon Yeşil Beyazlılar, sezonu Yalovaspor’da tamamlayan antrenör Aytaç Yaka çalıştıracak.
Yalova Group Süper Amatör Kümede kalıcı olmak isteyen Hacımehmetspor, daha önce Yalovaspor, Darıca Gençlerbirliği, Yeşil Bursa A.Ş. ile profesyonel liglerde top koşturan ve geçen sezon Termal Belediyespor’da oynayan Cemal Gürses’i kadrosuna kattı. Yeşil Beyazlılar ayrıca Yenimahallespor’dan kanat oyuncusu Gökhan Aktaş ve kaleci Furkan Fil’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.
Hacımehmetspor Kulübü Başkanı Şenol Akar,” Süper Amatör Kümede kalıcı olmak istiyoruz. Genç ve dinamik bir ekip kurma adına transferlerimize başladık. Başta teknik direktörlük konusun Aytaç Yaka ile çözdükten sonra Cemal Gürses, Gökhan Aktaş ve Furkan Fil’i transfer ettik. Transferlerimiz devam edecek. Yeni sezonda Hacımehmetspor’u başarıyla temsil edecek bir ekip kuracağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim