2017-2018 sezonunda Yalova Group Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Hacımehmetspor transferlerine devam ediyor. Daha önce Cemal Gürses, Gökhan Aktaş ve Furkan Fil’i kadrosuna katan Yeşil Beyazlılar son olarak Gökhan Caner, Hasan İbiş, Muhammet Üstün ve Gürkan Artan’ı kadrosuna kattı.
Teknik patron Aytaç Yaka’nın verdiği rapor doğrultusunda Hacımehmetspor Kulübü Başkanı Şenol Akar ve ikinci başkan Abdül Aydın transfer görüşmelerini yapıyor. Yeşil Beyazlı ekip son olarak Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor’da forma giyen Gökhan Caner, Yenimahallespor forması giyen Muhammet Üstün ve Teşvikiye Belediyespor’da oynayan Gürkan Artan ve Taşköprüspor forması giyen Hasan İbiş’le anlaşma sağlayarak gelecek sezon için kadrosuna kattı.
“Kadro ihtiyacına göre transferlerimizi yapıyoruz”
Hacımehmetspor Kulübü Başkanı Şenol Akar,” Transfer döneminde ince eleyip sık dokuyoruz. Teknik direktörümüz Aytaç Yaka’nın verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi yapıyoruz. Transferlerimizin hepsi kadro ihtiyacına göre gerçekleştiriyoruz. Gökhan Caner, Muhammet Üstün, Gürkan Artan ve Hasan İbiş transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun” dedi. 

Editör: TE Bilişim