2017-2018 sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Hacımehmetspor sezon açılışını gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar, Ekim ayında başlaması beklenen Süper Amatör Küme için sezon açılışına start veren ilk takım oldu.
Geçen sezon 1. Amatör Kümeyi ikinci sırada bitirerek bir üst lige çıkan Hacımehmetspor’un Amatör Saha 1’de yapılan sezonun ilk antrenmanını köy muhtarı Ahmet Güden, Kulüp Başkanı Şenol Akar ve ikinci başkan Abdül Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Takımı Aytaç Yaka’ya emanet eden Hacımehmetspor, Cemal Gürses, Gökhan Aktaş gibi önemli isimleri transfer döneminde kadrosuna katmıştı.
Hacımehmetspor Kulübü Başkanı Şenol Akar,” Bu sezon ki hedefimiz Süper Amatör Kümede kalmak. Hocamız Aytaç Yaka’ya ve oyuncularımıza güveniyoruz. Genç ve dengeli bir takım kurduk. Çalışmalarımıza da start verdik. Yeni sezonun hem takımımıza hem de rakiplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Fair-Play çerçevesinde güzel bir lig arzu ediyoruz. 2017-2018 sezonunda takımımızın taşımacılığını üstlenen Yiğit Tur sahibi Yakup Tut’a da verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim