2.Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Tokmakspor ligin 7. Haftasında lider Elmalıkspor’un konuğu oldu. Ahmet Saraç sahasında karşı karşıya gelen Elmalıkspor ile Tokmakspor takımlarından 90 dakika sonunda gülen taraf konuk Tokmakspor oldu.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan müsabakanın ikinci 45 dakikasında etkili bir oyun ortaya koyan Tokmakspor, müsabakanın 50. dakikasında geliştirdiği atakta Özhan’ın şık golüyle güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Bulduğu golle büyük avantaj yakalayan Kırmızı-Beyazlılar oyunda üstünlüğü eline aldı ve farkı arttırmak için Elmalıkspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 65. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında sahanın yıldızı Özhan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca konuk Tokmakspor sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Güçlü rakibi karşısında galibiyete ulaşarak 3 puanı hanesine yazdıran Tokmakspor  play off umutlarını kalan 3 haftaya taşıdı.

Puan kaybetme lükslerinin olmadığını dile getiren Tokmakspor Antrenörü Necdet Fitoz, “Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Play off iddiamızı sürdürmek için kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Elmalıkspor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyarak önemli bir galibiyet alan futbolcularımı tebrik ediyorum. Güçlü rakibimiz Elmalıkspor’a da kalan maçlarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim