Türk futbolu ve Galatasaray'ın sembol isimlerinden Ergün Pembe'nin yetiştiği Kilimli Belediyespor’un adeta Ergün Pembe kadar sembolleşmiş isimlerinin başında gelen Hakan Alkan Yalovaspor ile flört ediyor.

3 Mayıs 1975 doğumlu tecrübeli futbolcu Fener Spor’da başlarken en son olarak Zonguldak Soğuksuspor’da forma giydi. Alkan, en son forma giydiği Soğuksuspor’da şampiyon olmuş ve oynadığı futbolla gençlere taş çıkarmıştı.

Hakan Alkan transferi konusunda yetkili olan Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin oyuncu ile görüşerek Yalova’ya davet etti. Yalovaspor'a çok büyük güç katacağına inanılan Hakan Alkan'ın transferiyle Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul ise bizzat yakından ilgileniyor.

Hakan Alkan’ın profesyonelliğine inandığını dile getiren Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul,” Hakan Alkan çok inandığımız ve beğendiğimiz bir oyuncu.Geçtiğimiz sezon devre arasında karşılıklı olarak anlaşmamıza ve çok istememize rağmen maddi sıkıntılar nedeniyle formamı mızı giydirememiştik.Oysa Hakan'la anlaşabilseydik geçtiğimiz sezon her şey çok farklı olabilirdi.Fakat her şeyin hayırlısı.Bu sezon takımımızda görmek istediğimiz oyuncuların başında geliyordu. İstediğimiz şartlar karşılıklı olarak oluşmak üzere.Anlaşmayı çok istiyoruz.Oyuncuyu ilimize davet ettik.Bu transferle çok önemli bir yol kat edeceğimize inanıyorum" dedi.

En son Zonguldak Soğuksuspor’da forma giyen Hakan Alkan daha önce de Kilimli Belediyespor, Karadeniz Ereğlispor, Fenerspor, Bartınspor, Yeniköyspor, Şanlıurfaspor ve Kemerspor’da forma giydi.

 

 

Editör: TE Bilişim