Türkiye Basketbol 2. Liginde ki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor takımın genç oyuncularından Hakan Uykan ile yeniden anlaşma sağladı. 
Anadolu Efes altyapısında yetiştikten sonra Pertevniyal Gençlik forması giydikten sonra geçen sezon başında temsilcimize büyük umutlarla transfer olan 21 yaşındaki oyuncu, 2015-2016 sezonunda uzun süreli sakatlığı dolayısıyla 3 maçta forma giyebilmişti. Skorer guard ve kısa forvet oynayabilen genç oyuncu, Anadolu Efes ve Pertevniyal Gençlik’teki performansıyla dikkat çekmişti.
Yalova Group Belediyespor böylelikle iç transferde Cihan Deliçay, Serdar Hot, Hüsnü Güler, Hüseyin Ergül, Canberk Uzunkaya’nın ardından Hakan Uykan’la da anlaşma sağlamış oldu. Geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde koruyan temsilcimiz önümüzdeki günlerde iç transferi noktalayıp dış transfere yönelmek istiyor.
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu ve Menajeri Murat Dönmez,” Hakan’la yeniden anlaşma sağladığımız için mutluyuz. Geçen sezon sakatlığı dolayısıyla az forma şansı olmuştu. Bu yıl kendisinden çok şey bekliyoruz” dedi. 
Editör: TE Bilişim