Ahmet Saraç sahasında bulunan Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İdari Binası’nın yanında ki Hakem Odaları yapılan tadilat sonrasında modernleştirildi. 
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında bayan hakemler için soyunma odası oluşturulurken, mini buzdolabı, vantilatör, deri koltuk, masaj minderi ve yenilenen duş kabini kazandırıldı. 1 hafta süren çalışmalara TFFHGD Yönetim kurulu üyesi Kenan Kurşuner ve Teoman Parıltan destek veren isimler oldu. 
Yeni soyunma odalarının hakemlere ve gözlemcilere hayırlı olmasını dileyen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark,”Tadilatına başlamış olduğumuz soyunma odalarımızı Yalova hakem ve gözlemcilerimize yakışır bir hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayan soyunma odası, mini buzdolabı, vantilatör, deri koltuklar, masaj minderi ve duşakabini ile soyunma odamız göz kamaştırıyor. Deri koltuklarımız için sponsor olan Parıltan Mobilya’nın sahibi Teoman Parıltan ve gece gündüz demeden odalarımızı bu hale getirilmesini sağlayan dernek yöneticimiz Kenan Kurşuner’e teşekkürlerimizi sunuyor. Yeni odamızın hakem ve gözlemcilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim