Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),  Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2016 - 2017 sezonunda görev yapacak Hakem ve Yardımcı hakem kadrolarını belirledi. Merkez Hakem Kurulu Gözlemci kadrolarını ise yapılacak olan terfi kurslarından sonra açıklayacak.
Yalova’nın genç hakemleri Yakup Özhan ve Ahmet Aydın ise Bölgesel Amatör Lige terfi eden isimler oldu. Açıklanan listede Tugay Kaan Numanoğlu bu yıl uygulamaya geçirilen B Klasmanında yer aldı. Klasman yardımcı hakemlerimiz Serdar İla ve Uğur Akalp yer alırken,  Ramazan Karahasan gelecek sezon da Bölgesel Amatör Lig hakemi olarak görev yapacak. Öte yandan eğitimi nedeniyle Balıkesir’de bulunan Kadir Beyaz’da Klasman yardımcı hakemliğe terfi etti.
Türkiye Faal Futbol ve Hakem Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark,” Merkez Hakem Kurulu’nun 2016-2017 sezonunda görev yapacak Klasman Hakem listelerini açıkladı. Buna göre hakemlerimizden Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar İla ve Uğur Akalp B Klasmanında, Ramazan Karahasan’da Bölgesel Amatör Ligde görev yapacak. Genç hakemlerimizden Bölgesel Amatör Lige terfi eden Yakup Özhan ve Ahmet Aydın'ı ayrıca eğitimi nedeniyle ilimizden Balıkesir’e giden ve bu sezon Ulusal Yardımcı Hakemliğine terfi eden Kadir Beyaz'ı tebrik ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim