Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yalova Şubesi, vatani görevini yapacak olan Kader Karahasan’a gece organize etti. 
Tuğrul Şener Stadyumu içerisinde bulunan dernek merkezinde ki etkinliğe İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, Ulusal Gözlemci ve İl Eğitimcisi Müfit Silahtaroğlu, Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla, TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra il hakemleri katıldı. 
TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark, “Kader Karahasan arkadaşımıza güzel bir gece ile veda ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
İl hakemi Kader Karahasan,” Öncelikle bu geceyi bana hazırlayan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanımız Süleyman Çark hocama, bizlerin iyi hakem olması için çalışan İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç’a, Ulusal Gözlemci ve İl Eğitimcimiz Müfit Silahtaroğlu’na ve hakem arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim için çok özel ve anlamlı geceydi. Hakemliğime vatani görevimi yapacağım için kısa süreliğine ayrılıyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim