Masterler Türkiye Şampiyonası ise 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi. Yalova’yı temsilen organizasyonda yer alan Dr. Halidun Bedri Yücel üstün bir başarı örneği göstererek 400 metrede Türkiye üçüncüsü olmasının ardından 4x400 metre bayrak takımında yer alarak M55 kategorisinde 4.50.21lik derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Hedefinin Milli takım olduğunu açıklayan Yücel, “Yalova ili antrenörü eski Milli atlet Ahmet Bektaş nezaretinde yoğun bir şekilde antrenmanlara devam ediyorum hedefim artık Milli takım. Özellikle gençlerimizin madde bağımlığı ve internet bağımlığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için sporun önemi vurgu yaparak gençlerimizin hangi branşla olursa olsun gençlerimizi spor yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Halidun Bedri Yücel’in gençlere örnek olduğuna vurgu yapan Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” İzmir’de yapılan Masterler Türkiye Şampiyonasın da hem üçüncü olan ve hem bayram takımda Türkiye Rekoru kıran başarılı sporcumuz Doktor Halidun Bedri Yücel'itebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu başarının, internet ve madde bağımlığı gibi birçok bağımlılıktan, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları adına gençlere örnek olan sporcumuz tekrardan kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim