Şampiyona Antalya'da bulunan Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu'nda düzenlendi. Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmelerine 7 yaşından 70 yaşına kadar 600 sporcu 63 sıklette yarıştı.

Antalya'dan şampiyonluk ile dönen Halim Baydur Milli Takıma da seçilerek 13-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında İspanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda da mücadele edecek.

Türkiye'yi Avrupa yarışmalarında temsil edebilmek için podyuma çıkan Yalovalı sporcu Halim Baydur performanslarıyla göz doldurdu. Jüri tarafından büyük beğeni alan Baydur, Büyük Erkekler -1,74 cm Fizik kategorisinde Türkiye birincisi olarak büyük mutluluk yaşadı.

Avrupa Şampiyonası'nda da aynı başarıyı elde etmek istediğini belirten Yalova Refleks Kulübü sporcusu Halim Baydur, "Yalova'yı ve ülkemi İspanya'da en iyi şekilde temsil edeceğim. Bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı İspanya'da dinleteceğimi düşünüyorum. 13-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında İspanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda inşallah birinci olacağım" dedi.

Editör: TE Bilişim