Seçimlerin haftaya kalmasını istemediklerini belirten Yılmaz, kulüplerin 13 Temmuz Cuma günü saat 19:00’da Gençlik Merkezi’nde ki seçime gelmelerini komitede yer almak isteyen üyelerin ise evraklarının tam olması gerektiğini söyledi.

2012-2013 futbol sezonunda 2002-2003 doğumlu oyuncuların oynayabileceği Miniminikler kategorisinin de düzenleneceğini söyleyen Hamdi Yılmaz, bu kategoriye katılmak isteyen kulüplerin dokümanlarını hazırlamalarını isterken bu kategorinin sezon başında başlatılacağını dile getirdi.

Toplantı hakkında bilgi veren Futbol Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz,” 2012-2013 sezonu için Tertip Komitesi’ne üyeler seçilecektir. Toplantıyı 13 Temmuz Cuma günü Gençlik Merkezinde gerçekleştireceğiz. Temsilcilerinin Tertip Komitesi’nde yer almasın isteyen kulüpler yöneticilerine yetki belgesini vererek bunu gerçekleştirebilirler. Bu toplantıyı 13 Temmuzda gerçekleştirmek istiyoruz. Bu yüzden kulüplerimizin katılmalarını arzu ediyoruz. Aksi taktirde toplantıyı gelecek hafta yapacağız. Bu da bu toplantının Ramazan ayına sarkacağını gösteriyor. Bu yüzden kulüplerimizin bu toplantıya hassasiyet ile yaklaşmalarını arzu ediyorum”” dedi.

 

Editör: TE Bilişim