Satranç İl Temsilciliği’nin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası” 30 Nisan-01 Mayıs 2017 tarihleri arasında Atatürk Salonu ev sahipliği yaptı.
Organizasyona Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ. Bilecik, Çanakkale Gaziantep ve Yalova’dan toplam 285 sporcu katılırken, 8 ayrı kategoride dereceye giren sporculara madalyaları verildi
Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’na Yalova, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ. Bilecik, Çanakkale ve Gaziantep’ten 285 sporcu katıldı. Turnuvaya ilgi büyük oldu. Büyük bir heyecan içinde 8 ayrı kategoride dereceye giren her kategorinin en başarılı genel ve her kategorinin en başarılı bayan sporcularına madalya verildi” şeklinde konuştu.
Ayrıca Şat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, sağladığı bu güzel organizasyon için veliler ve sporcular adına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim